?

Log in

Hyväsydäminen Nuppu - Good-hearted Nuppu - Talvivaaran siperiankissat

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> Profile
> FIN*Talvivaaran

October 25th, 2009


Previous Entry Share Next Entry
11:48 pm - Hyväsydäminen Nuppu - Good-hearted Nuppu


Flora Sibaris eli Nuppu on taas todettu ja todistettu hyväsydämiseksi, eikä pelkästään kultuisen luonteensa takia. Kissarouvan sydän tutkittiin keskiviikkona ultraäänellä ja eläinlääkäri totesi, ettei siitä löytynyt mitään merkkejä hypertrofisesta kardiomyopatiasta eikä muustakaan poikkeavasta. Nuppu sai myös epävirallisen luonnetodistuksen "ihanan rohkea ja sosiaalinen kissa."

Flora Sibaris aka Nuppu has again been proven and testified to be good of heart, and not only because of her wonderful personality. The echocardiographic examination on Wednesday showed the feline lady to have sound heart, with no signs of hypertrophic cardiomyopathy or any other irregularities. Nuppu was also unofficially attested to being "a wonderfully bold and sociable cat".


Kuvasta sitä on ehkä vaikea erottaa, mutta Nupun meripihkankeltaiset silmät ovat alkaneet vihertää! Aika näyttänee tuleeko siitä lopulta ihan vihreäsilmäinen.

It may be difficult to spot on the photo, but Nuppu's amber-yellow eyes have acquired a greenish tint. Time should tell if they eventually become green through and through.

(5 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:anelma_unelma
Date:October 26th, 2009 12:12 am (UTC)
(Link)
Kyllä ne minusta tuossa tokassa kuvassa aivan selvästi näyttää vihertäviltä. Jep:)
From:(Anonymous)
Date:October 26th, 2009 02:39 am (UTC)

Good hearted Nuppu

(Link)
Great news! She's looking lovely.

[User Picture]
From:belanis
Date:October 26th, 2009 08:32 am (UTC)
(Link)
Kauniit silmät joka tapauksessa :) Meidän Tiksulla on maailman ihmeellisimmät kaktusmaisen keltavihreät silmät, keskeltä keltaiset ja reunoilta ei nyt ihan neonvihreät mutta sinnepäin. Ehkä Nuppu saa samanlaiset?
[User Picture]
From:talvivaaran
Date:October 26th, 2009 12:41 pm (UTC)
(Link)
Nupulla näyttäisi olevan vihreää voimakkaimmin pupillien ympärillä ja veikkaan että silmistä tulee ajan kanssa kokonaan vihreät. Siperiankissoille näyttäisi olevan aika tyypillistä, että silmien väri (siinä missä koko kissa muutenkin) kehittyy hitaasti. Nupun isän suvussa vihreät silmät ovat suorastaan sääntö.
From:(Anonymous)
Date:November 4th, 2009 04:56 pm (UTC)

Härliga Nuppu

(Link)
Så skönt att hjärtat var ok, nu är det bara att vänta........
Kramar till henne o min älskade lilla ängel Stiinas syskon o Otto såklart

> Go to Top
LiveJournal.com